AMAN PALESTIN KE GAZA

misi-bantuaan-ke-gaza_web

Bangi – Pencerobohan Zionis di Gaza telah membuka ruang yang seluas-luasnya kepada kita untuk membantu saudara kita di Gaza. Allah telah menjadikannya sebab kepada bersatunya hati-hati umat Islam sedunia. Gaza tidak keseorangan, dengan bantuan yang dihulurkan sama ada berupa wang, masa dan tenaga sememangnya berbaloi.

Bangi – Pencerobohan Zionis di Gaza telah membuka ruang yang seluas-luasnya kepada kita untuk membantu saudara kita di Gaza. Allah telah menjadikannya sebab kepada bersatunya hati-hati umat Islam sedunia. Gaza tidak keseorangan, dengan bantuan yang dihulurkan sama ada berupa wang, masa dan tenaga sememangnya berbaloi. Beruntunglah kepada mereka yang telah meluangkan masa mereka untuk Gaza, tenaga mereka untuk Gaza, harta mereka untuk Gaza… inilah masanya kita menunjukkan sokongan yang tidak berbelah bahagi kepada Gaza dan umat Islam seluruhnya.

Dengan berkat sokongan rakyat Malaysia, Aman Palestin akan meneruskan misi mereka yang diketuai sendiri oleh Pengerusi Eksekutif Aman Palestin, Abdullah Zaik Abdul Rahman, untuk menghantar bantuan ke Gaza. Antaranya membekalkan ambulan lengkap untuk operasi pembedahan dan generator bagi membekalkan tenaga eletrik. Tunggulah berita susulan..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: